TENT

Thijs Vergeer

Wie ben je?
Mijn naam is Thijs Vergeer, maar de bijnaam ‘Kaas’ wil ook nog wel eens luisteren. Ik ben 22 jaar en geboren & getogen in het mooie Bodegraven!

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Net zoals vorig jaar sta ik dit jaar weer in de Tent! Het organiseren van de Vakantiespelen leek mij zo leuk omdat je allerlei nieuwe mensen leert kennen en daarnaast bijdraagt aan het grootste evenement in Bodegraven! Als je dan in de week zelf terugkijkt wat je met z’n allen hebt neergezet, kan je alleen maar genieten!

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
Als ik het mij goed herinner heb ik als kind altijd meegedaan aan de Vakantiespelen. Als vrijwilliger heb ik één jaartje op de huttenbouw rondgelopen. Vorig jaar was mijn eerste jaar in de Werkgroep, daar plakken we er nog eentje aan vast!

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
De hele week druk in de weer zijn en al die kinderen zien genieten is top! Maar het beste aan de Vakantiespelen blijft voor mij toch ieder jaar wel het eindvuur!

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik werk als monteur bij Rubo in Bodegraven. Daarnaast voetbal ik in ESTO 7 en ik trainer/coach van ESTO JO19-2

Wat is je favoriete sprookje?
Mijn favoriete sprookje is Pinokkio. Waarom? Geen idee, is al van kinds af aan met de paplepel naar binnen gegoten.

“Als ik één dag in de sprookjeswereld zou leven, zou ik een van de vele prinsen willen zijn die voor de zoveelste keer weer een prinses redt. Dan heb je het altijd goed voor mekaar!”


Renee van Schaik

Wie ben je?
Ik ben Renee, ik ben 23 jaar en ik woon in Bodegraven.

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Dit jaar ben ik samen met Thijs weer in de Tent te vinden! Ik ben gek op de vrolijkheid en de gezellige sfeer die ieder jaar weer in de Tent hangt.

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
Ik doe al mee aan de Vakantiespelen sinds ik 4 jaar ben. Heb daarna ook altijd als vrijwilliger meegedaan bij de Tent en de Huttenbouw. Dit wordt mijn vierde jaar in de Werkgroep!

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
Bij de Vakantiespelen kan ik eigenlijk niet één ding kiezen wat het zo leuk maakt. Alle vrolijke kinderen, alle verfgevechten, lekker zwemmen met de kids en natuurlijk elkaar weer het eindvuur!

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik werk op basisschool IKC Schatrijk als leerkracht. Daarnaast studeer ik deeltijd Pedagogiek in Amersfoort. In de avonden ben ik ook nog in de gymzaal te vinden om turnles te geven aan kinderen van 6-19 jaar! Daarnaast vind ik het leuk om in het weekend tijd met vrienden en familie door te brengen.

Wat is je favoriete sprookje?
Als kind had ik veel sprookjes op videoband. Hiervan zong ik vroeger alle liedjes mee, vooral Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen was mijn favoriet!

Als ik één dag in de sprookjeswereld zou leven, zou ik Doornroosje willen zijn. Ik hou van veel slapen dus 100 jaar kunnen bijslapen klinkt wel als muziek in de oren voor mij!”