Huttenbouw

Luke Németh

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je?

19 jaar

Wat is jou functie in de werkgroep?

Samen met Esther en Anouk coördineer ik dit jaar de Huttenbouw.

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?

Ik doe al vanaf mijn 4e mee aan de Vakantiespelen. Als vrijwilliger heb ik eerst 3 jaar Hulpbrigade gedaan. Daarna ben ik één jaar tentleiding geweest. Het jaar daarop begon de Crew en heb ik daar twee jaar een groepje gehad. Hierna heb ik een huttenbouw groepje begeleid. Afgelopen jaar was ik voor het eerst deel van de Werkgroep als penningmeester.

Wat zijn jou leukste herinneringen van De Vakantiespelen?

De Vakantiespelen is elk jaar weer de leukste week van het jaar. Maar het leukste moment is op vrijdag als het vuur aan gaat en Pink Floyd door de speakers klinkt en we terug kijken op een geweldige week.

Wat doe jij naast de vakantiespelen?

Naast de Vakantiespelen studeer ik Economie en Bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit. En daarnaast heb ik nog een baantje. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden wat leuks te gaan doen.

Wat is jouw favoriete spel?

Met vrienden spelen wij wel eens op de Playstation, dat vind ik erg leuk. Maar ook een spelletjes avond met Monopoly en Hints is super gezellig!

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Carpaccio!

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?

Over tien jaar hoop ik met een vliegende auto naar een leuke baan te rijden (of uhhh, vliegen dus eigenlijk). En ik hoop dat ik nog steeds mee doe met de leukste week van het jaar!


Anouk Nauta

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je? 

21 jaar

Wat is jouw functie in de werkgroep? 

Samen met de toppers Esther en Luke doen wij dit jaar de huttenbouw. Als hutco’s zorgen we ervoor dat het huttenbouw programma goed verloopt en de kinderen én vrijwilligers een onvergetelijke week hebben!

Hoe lang doe jij al mee aan de vakantiespelen?

Sinds ik 4 jaar oud ben doe ik mee aan de Vakantiespelen. Tent, huttenbouw, hulpbrigade en jaren een groepje in de tent als vrijwilliger.
Dit jaar zit ik voor het eerste jaar in de werkgroep. Samen met de andere commissies zijn wij al vanaf januari druk met de voorbereidingen om dit evenement te organiseren. De zomer is niet compleet zonder een week Vakantiespelen!

Wat zijn jouw leukste herinneringen van De Vakantiespelen? 

De vele vriendschappen die zijn ontstaan tijdens deze bijzondere week!

Wat doe jij naast De Vakantiespelen?

Ik zit in mijn laatste jaar van de hogere hotelschool in Leeuwarden, op dit moment ben ik bezig met mijn eindstage bij een werving&selectiebureau. Daar help ik bedrijven aan de juiste talenten en de kandidaten aan de tofste bedrijven! Daarnaast grijp ik elke kans aan om het vliegtuig in te stappen, uiteten te gaan of andere leuke dingen met vrienden of familie te doen.

Wat is jouw favoriete spel?

Mijn favoriete spel is 30 seconds.

Waar kunnen we jou wakker voor maken? 

Het is beter voor iedereen om me lekker te laten slapen! 😉

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar? 

Over 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf in de horeca waar ik vele mensen blij kan maken met lekker eten, drinken en goede service. Ik hoop net zo gelukkig te zijn als nu en al m’n vrienden van de vakantiespelen nog vaak te zien!


Esther van der Haven

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je?

21 jaar

Wat is jou functie in de werkgroep?

Ik ben dit jaar een van de drie hutco’s.

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?

Ik doe sinds 2016 mee als huttenbouwvrijwilliger en mag het dit jaar dus voor het eerst van de andere kant van het podium bekijken, als hutco!

Wat zijn jou leukste herinneringen van De Vakantiespelen?

Ik heb eigenlijk alleen maar leuke herinneringen, maar ik denk dat mijn mooiste herinneringen toch op de vrijdagen zijn. Het moment dat de muziek aan gaat en het vuur wordt aangestoken, daar krijg ik elke keer weer kippenvel van!

Wat doe jij naast De Vakantiespelen?

Naast De Vakantiespelen zit ik nu het 2e jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen in Utrecht. Daarnaast heb ik een bijbaantje in de horeca, geef ik bijles en maak ik veel muziek.

Wat is jouw favoriete spel?

Vroeger speelde ik graag Mario Kart op de DS en Wii. Nu vind ik vooral bordspelletjes als Monopoly of Kolonisten van Catan erg leuk. (Oké, misschien speel ik soms nog steeds Mario Kart)

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Frietjes met truffelmayo of een goed stuk brownie!

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?

Over 10 jaar hoop ik een mooi diploma op zak te hebben, een eigen huisje, dat soort dingen. Ook hoop ik dat ik nog veel meer van de wereld heb mogen zien, door mooie reizen te maken én hoop ik natuurlijk nog steeds betrokken te zijn bij De Vakantiespelen!