Huttenbouw

Luke Németh

Hoe oud ben je?

19 jaar

Verliefd/verloofd/getrouwd/vrijgezel?

Vrijgezel

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik zit dit jaar in een tussenjaar met school. Op het moment werk ik één dag in de week bij Kwalitaria Bodegraven en werk ik 4 dagen als Assistent Manager bij Kippie Overvecht. Vanaf september ga ik weer studeren, dit keer Bedrijfskunde aan de universiteit.

Hoe lang ben je al betrokken bij de Vakantiespelen?

Ik doe al vanaf mijn 4e mee aan de Vakantiespelen. Als vrijwilliger heb ik eerst 3 jaar Hulpbrigade gedaan. Daarna ben ik een jaar tentleiding geweest. Het jaar daarop begon de Crew en heb ik daar twee jaar een groepje gehad. En afgelopen jaar was ik Huttenbouw leiding van een super leuke groep!

Wat is je functie in de werkgroep en waarom?

Ik ben dit jaar de Penningmeester van de Vakantiespelen. Het leuke hieraan is dat je je eigenlijk met heel de Vakantiespelen bezig houdt en niet gefocust bent op één onderdeel.

Hoe denk jij dat de Vakantiespelen er in de toekomst uit zal zien?

Ik denk dat de Vakantiespelen steeds groter gaat worden en dat er steeds meer kinderen uit omliggende dorpen mee gaan doen.

Wat zou je graag in de toekomst nog eens willen doen?

In de toekomst wil ik graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Gelukkig staat er al een reis op het programma voor de meivakantie: Cuba!


Anouk Nauta


Esther van der Haven

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je?

21 jaar

Wat is jou functie in de werkgroep?

Ik ben dit jaar een van de drie hutco’s.

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?

Ik doe sinds 2016 mee als huttenbouwvrijwilliger en mag het dit jaar dus voor het eerst van de andere kant van het podium bekijken, als hutco!

Wat zijn jou leukste herinneringen van De Vakantiespelen?

Ik heb eigenlijk alleen maar leuke herinneringen, maar ik denk dat mijn mooiste herinneringen toch op de vrijdagen zijn. Het moment dat de muziek aan gaat en het vuur wordt aangestoken, daar krijg ik elke keer weer kippenvel van!

Wat doe jij naast De Vakantiespelen?

Naast De Vakantiespelen zit ik nu het 2e jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen in Utrecht. Daarnaast heb ik een bijbaantje in de horeca, geef ik bijles en maak ik veel muziek.

Wie of wat is jouw favoriete speeltje?

Vroeger speelde ik graag Mario Kart op de DS en Wii. Nu vind ik vooral bordspelletjes als Monopoly of Kolonisten van Catan erg leuk. (Oké, misschien speel ik soms nog steeds Mario Kart)

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Frietjes met truffelmayo of een goed stuk brownie!

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?

Over 10 jaar hoop ik een mooi diploma op zak te hebben, een eigen huisje, dat soort dingen. Ook hoop ik dat ik nog veel meer van de wereld heb mogen zien, door mooie reizen te maken én hoop ik natuurlijk nog steeds betrokken te zijn bij De Vakantiespelen!