Huttenbouw

Max van Weelden

Voorbeeld van afbeelding

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Bodegraven

Hoe oud ben je?

Ik ben 24 jaar

Wat is jouw functie in de werkgroep?

Het coördineren van de huttenbouw samen met Esther en Eva.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?

Als ik het goed heb doe ik al zo’n 8 jaar mee als huttenbouw vrijwilliger. Hiernaast houd ik mij altijd bezig met de techniek die er bij komt kijken zoals licht /geluid.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan de Vakantiespelen?

De leukste herinneringen zijn denk ik toch wel toen ik net begon als vrijwilliger bij de huttenbouw. Met een leuk groepje gasten een groepje kinderen begeleiden. Maar eigenlijk heb ik alleen maar leuke herinneringen aan de vakantiespelen. Elk jaar is het weer een feestje. Veel gekkigheid, leuke mensen, leuke kinderen. Gewoon heel de week is iets om het hele jaar toch stiekem wel naar uit te kijken en het jaar af te sluiten met een hele grote fik. En zeker de opbouw en de afbouw en de gezelligheid bij de vuurplaats tot in de late uurtjes.

Wat doe jij naast de Vakantiespelen?

Ik ben Lichttechnicus van beroep. Ik werk als service engineer bij Controllux in Alphen aan den rijn.Ik repareer Zo’n beetje alles wat met licht en geluid in de evenementen / theaterwereld te maken heeft. Naast mijn werk klus ik nog een beetje bij als lichttechnicus en licht operator. Eén van mijn grootste hobby’s is het maken van muziek. Ik drum al zo’n 14 jaar ongeveer. Ik ben laatst ook begonnen aan het producen van hardstyle en draai ik als dj onder de naam MadMaxx

Wat voor sport doe je?

Ik ben ongeveer 5x in de week in de sportschool te vinden, dat probeer ik.

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Ijshockey


Eva van Aalst

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Bodegraven.

Hoe oud ben je?

21 Jaar.

 Wat is jou functie in de werkgroep?

Dit jaar doe ik de tent commissie samen met Erik en Esmée

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?

Als kind deed ik altijd mee in de tent en bij de huttenbouw. Daarna ben ik vrijwilliger geworden, eerst bij de hulpbrigade en daarna een aantal jaar in de tent. Dit is nu mijn tweede jaar in de werkgroep.

Wat zijn jou leukste herinneringen van De Vakantiespelen?

De Vakantie spelen heeft zoveel leuke herinneringen! Elk jaar kijk je weer uit naar de week van De Vakantiespelen. Het leukste vindt ik toch wel met zoveel vrijwilligers zo een leuke week neer te zetten voor zoveel kinderen.

Wat doe jij naast de vakantiespelen?

Ik volg een opleiding tot verpleegkundige in Utrecht. Naast mijn opleiding werk ik bij Buurtzorg Bodegraven en bij de Kwalitaira. Ik voetbal met mijn vriendinnen bij ESTO. Verder vindt ik het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken of een gezellig drankje te doen.

Wat voor sport doe je?

Ik heb vroeger altijd gehockeyd. Sinds een aantal jaar zit ik op voetbal.

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Mijn favoriete Olympische sport om naar te kijken is turnen.