Huttenbouw

Max van Weelden

Voorbeeld van afbeelding

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Bodegraven

Hoe oud ben je?

Ik ben 23 jaar

Wat is jouw functie in de werkgroep?

Het coördineren van de huttenbouw samen met Esther en Anouk.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?

Als ik het goed heb doe ik al zo’n 8 jaar mee als huttenbouw vrijwilliger. Hiernaast houd ik mij altijd bezig met de techniek die er bij komt kijken zoals licht /geluid.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan de Vakantiespelen?

De leukste herinneringen zijn denk ik toch wel toen ik net begon als vrijwilliger bij de huttenbouw. Met een leuk groepje gasten een groepje kinderen begeleiden. Maar eigenlijk heb ik alleen maar leuke herinneringen aan de vakantiespelen. Elk jaar is het weer een feestje. Veel gekkigheid, leuke mensen, leuke kinderen. Gewoon heel de week is iets om het hele jaar toch stiekem wel naar uit te kijken en het jaar af te sluiten met een hele grote fik. En zeker de opbouw en de afbouw en de gezelligheid bij de vuurplaats tot in de late uurtjes.

Wat doe jij naast de Vakantiespelen?

Ik ben Lichttechnicus van beroep. Ik werk als service engineer bij Controllux in Alphen aan den rijn.Ik repareer Zo’n beetje alles wat met licht en geluid in de evenementen / theaterwereld te maken heeft. Naast mijn werk klus ik nog een beetje bij als lichttechnicus en licht operator. Eén van mijn grootste hobby’s is het maken van muziek. Ik drum al zo’n 14 jaar ongeveer. Ik ben laatst ook begonnen aan het producen van hardstyle en draai ik als dj onder de naam MadMaxx

Wat voor sport doe je?

Ik ben ongeveer 5x in de week in de sportschool te vinden, dat probeer ik.

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Ijshockey


Anouk Nauta

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je? 

22 jaar

Wat is jouw functie in de werkgroep? 

Samen met de toppers Esther en Max doen wij dit jaar de huttenbouw. Als hutco’s zorgen we ervoor dat het huttenbouw programma goed verloopt en de kinderen én vrijwilligers een onvergetelijke week hebben!

Hoe lang doe jij al mee aan de vakantiespelen?

Sinds ik 4 jaar oud ben doe ik mee aan de Vakantiespelen. Tent, huttenbouw, hulpbrigade en jaren een groepje in de tent als vrijwilliger.
Dit jaar zit ik voor het tweede jaar in de werkgroep. Samen met de andere commissies zijn wij al vanaf januari druk met de voorbereidingen om dit evenement te organiseren. De zomer is niet compleet zonder een week Vakantiespelen!

Wat zijn jouw leukste herinneringen van De Vakantiespelen? 

De vele vriendschappen die zijn ontstaan tijdens deze bijzondere week!

Wat voor sport doe je?

Ik dans graag en het liefste salsa of hiphop. Daarnaast sport ik bij Greenhealth waar ik groepslessen doe. In de vakanties ga ik graag surfen of skiën.

Wat is jouw favoriete Olympische sport?

Mijn favoriete olympische sport is bobsleeën.


Esther van der Haven

Waar kom je vandaan?

Bodegraven

Hoe oud ben je?

22 jaar

Wat is jou functie in de werkgroep?

Samen met Anouk en Max coördineer ik dit jaar voor de tweede keer het leukste onderdeel van de Vakantiespelen. Dat is natuurlijk de huttenbouw!

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?

Dit is het vijfde jaar dat ik meedoe aan de Vakantiespelen. De eerste drie jaar heb ik meegedaan als huttenbouwvrijwilliger en dit wordt mijn het tweede jaar als Hutco! Dit is misschien iets minder lang dan de rest, maar sinds de eerste keer dat ik mee heb gedaan was ik verkocht. Deze week is voor mij nu niet meer weg te denken uit de zomer!

Wat zijn jou leukste herinneringen van De Vakantiespelen?

De mooiste herinneringen zijn voor mij toch die typische Vakantiespelen momenten. Het hout rauzen, het verfgevecht, de optocht, het vuur en boven alles de geweldige sfeer die er de hele week is bij alle kinderen en vrijwilligers!

Wat doe jij naast De Vakantiespelen?

Naast de Vakantiespelen zit ik nu in het laatste van de studie Pedagogische Wetenschappen in Utrecht en hoop ik dus voor deze zomer mijn diploma te halen. Daarnaast heb ik een bijbaantje in de horeca, doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met mijn vrienden en houd ik van muziek maken!

Wat voor sport doe je?

Ik ga regelmatig naar bitterbal, éh de sportschool!

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Ik vind schoonspringen tijdens de zomerspelen en schansspringen tijdens de winterspelen altijd echt gaaf om te zien.