<h1>Inschrijven</h1>

Inschrijven

Hoofdsponsoren:

Bekijk hieronder de informatie voor inschrijven van kinderen. Vrijwilliger worden? Kan dan op onze vrijwilligerspagina.

Regeling voor bijstandsgerechtigden

Bekijk de Regeling bijstandsgerechtigden.

Deelnemers / kinderen

Inschrijven kan op woensdag 15 mei om 19:00 uur.

Dit jaar werken we weer met de ticketshop van Your Ticket Provider. Hieronder geven we een aantal aandachtspunten en een stap voor stap handleiding.

Aandachtspunten

  • Zorg dat je vooraf onderstaande handleiding hebt doorgelezen en een paar minuten voor 19:00 uur klaar zit om in te schrijven.
  • Schrijf alleen eigen kinderen in. Je kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.
  • Wil je kind samen met vrienden in één groep inschrijven? Doe dan het volgende: Spreek van tevoren met de vrienden een originele ’herkennaam’ af. Deze herkennaam vul je in bij de gegevens van je kind (zie stap 3). De andere ouders doen dit ook bij de gegevens van hun kind.
  • Als er meer dan 20 kinderen met dezelfde herkennaam zijn ingeschreven, worden ze mogelijk verdeeld over meerdere groepen.
  • Wij geven geen garantie op de indeling van de groepen. Het kan gebeuren dat er door omstandigheden een herindeling plaatsvindt.
  • Leg Rabo Scanner, e-dentifier, mobiele telefoon en dergelijke klaar. Je tickets worden 15 minuten gereserveerd om te kunnen betalen.
  • Zorg ervoor dat je de gegevens van alle kinderen die je wil inschrijven al klaar hebt liggen, zodat de inschrijving snel verloopt (naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer ouder, e-mail, etc.). Zie stap 3.
  • Per ongeluk teveel tickets gekocht? Neem tijdens de inschrijfavond contact met ons op en we zorgen ervoor dat je het inschrijfgeld terug krijgt. Tijdens de inschrijfavond komen de tickets dan direct weer beschikbaar voor andere kinderen. Is een leeftijdscategorie uitverkocht? Blijf de ticketshop tijdens de inschrijfavond in de gaten houden op geretourneerde tickets.

Stap voor stap handleiding

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie
Stap 2: Gegevens betalende ouder
Stap 3: Gegevens kinderen

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie

Ga naar www.vakantiespelen.nl/tickets en kies het aantal kinderen dat je per leeftijdscategorie wilt inschrijven. Je kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.

Stap 2: Gegevens betalende ouder

Vul hier je eigen e-mailadres in, hierop ontvang je een belangrijke mail voor de volgende stappen. Kies de betaalmethode en bank. Als je klikt op ‘Verder naar betaling’ dan wordt je doorgelinkt naar de iDEAL pagina van jouw bank. Vanaf nu zijn de tickets gereserveerd en heb je 15 minuten om de betaling af te ronden. Zorg ervoor dat je snel deze gegevens invult en op ‘Verder naar betaling’ klikt. Je ziet een foutmelding als de tickets niet meer beschikbaar zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie (ticket type).

Als de betaling succesvol is afgerond zie je onderstaande bevestiging. Je bent nu verzekerd van het aantal plekken dat je gekocht hebt, je hebt nu genoeg tijd om de gegevens van de kinderen zorgvuldig in te vullen.

Stap 3: Gegevens kinderen

Je hebt onderstaande mail ontvangen. Klik op de blauwe button om naar de personaliseerpagina te gaan.

Je ziet nu onderstaand scherm. We raden het aan om de link NIET te delen, hierdoor kunnen andere personen namelijk de ingevulde gegevens wijzigen.

Klik per ticket op ‘Ticket personaliseren’.

In het volgende scherm vul je alle gegevens in. Je start met de voor- en achternaam van het kind. Het eerste e-mailadres op het formulier ontvangt de tickets. Daarna vul je de geboortedatum en andere gegevens in van het kind. Het veld ‘E-mailadres ouder/voogd’ onderaan het formulier ontvangt belangrijke informatie in aanloop naar en tijdens de Vakantiespelen.

Klik op ‘Bevestigen’ om op te slaan, als je meerdere kinderen hebt ingeschreven kun je stap 3 herhalen tot alle kinderen zijn ingeschreven.

Voor ieder kind dat is ingeschreven wordt een mail gestuurd met een link naar de ticket. Op de ticket zie je de voor- en achternaam van het kind. Zo kun je eventueel nagaan wie je hebt ingevuld.