Inschrijven

Regeling voor bijstandsgerechtigden

Bekijk de Regeling bijstandsgerechtigden.

Deelnemers / kinderen

Dit jaar werken we weer met de ticketshop van Your Ticket Provider. Hieronder geven we een aantal aandachtspunten en een stap voor stap handleiding.

Inschrijven voor de editie van 2023 is niet meer mogelijk.

Aandachtspunten

  • Schrijf alleen uw eigen kinderen in. U kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.
  • Wilt u uw kind samen met vrienden in één groep inschrijven? Doe dan het volgende: Spreek van tevoren met de vrienden een originele ’herkennaam’ af. Deze herkennaam vult u in bij de gegevens van uw kind (zie stap 3). De andere ouders doen dit ook bij de gegevens van hun kind.
  • Als er meer dan 20 kinderen met dezelfde herkennaam zijn ingeschreven, worden ze mogelijk verdeeld over meerdere groepen.
  • Wij geven geen garantie op de indeling van de groepen. Het kan gebeuren dat er door omstandigheden een herindeling plaatsvindt.
  • Leg uw Rabo Scanner, e-dentifier, mobiele telefoon en dergelijke klaar. Uw tickets worden 15 minuten gereserveerd om te kunnen betalen.
  • Zorg ervoor dat u de gegevens van alle kinderen die u wilt inschrijven al klaar hebt liggen, zodat de inschrijving snel verloopt (naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer ouder, e-mail, etc.). Zie stap 3.

Stap voor stap handleiding

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie
Stap 2: Gegevens betalende ouder
Stap 3: Gegevens kinderen

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie

Ga naar www.vakantiespelen.nl/tickets en kies het aantal kinderen dat u per leeftijdscategorie wilt inschrijven. U kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.

Stap 2: Gegevens betalende ouder

Vul hier uw eigen e-mailadres in, hierop ontvangt u een belangrijke mail voor de volgende stappen. Kies de betaalmethode en bank. Als u klikt op ‘Verder naar betaling’ dan wordt u doorgelinkt naar de iDEAL pagina van uw bank. Vanaf nu zijn de tickets gereserveerd en heeft u 15 minuten om de betaling af te ronden. Zorg ervoor dat je snel deze gegevens invult en op ‘Verder naar betaling’ klikt. U ziet een foutmelding als de tickets niet meer beschikbaar zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie (ticket type).

Als de betaling succesvol is afgerond ziet u onderstaande bevestiging. U bent nu verzekerd van het aantal plekken dat u gekocht heeft, u heeft nu genoeg tijd om de gegevens van de kinderen zorgvuldig in te vullen.

Stap 3: Gegevens kinderen

U heeft onderstaande mail ontvangen. Klik op de blauwe button om naar de personaliseerpagina te gaan.

U ziet nu onderstaand scherm. We raden het aan om de link NIET te delen, hierdoor kunnen andere personen namelijk de ingevulde gegevens wijzigen.

Klik per ticket op ‘Ticket personaliseren’.

In het volgende scherm vult u alle gegevens in. U start met de voor- en achternaam van het kind. Het eerste e-mailadres op het formulier ontvangt de tickets. Daarna vult u de geboortedatum en andere gegevens in van het kind. Het veld ‘E-mailadres ouder/voogd’ onderaan het formulier ontvangt belangrijke informatie in aanloop naar en tijdens de Vakantiespelen.

Klik op ‘Bevestigen’ om op te slaan, als u meerdere kinderen heeft ingeschreven kunt u stap 3 herhalen tot alle kinderen zijn ingeschreven.

Voor ieder kind dat is ingeschreven wordt een mail gestuurd met een link naar de ticket. Op de ticket ziet u de voor- en achternaam van het kind. Zo kunt u eventueel nagaan wie u heeft ingevuld.