Inschrijven

Stap voor stap:

Volg deze handleiding goed om ervoor te zorgen dat je inschrijving soepel verloopt.

De inschrijftijden per leeftijdscategorie zullen verschillend zijn.

De tent leeftijd 4 t/m 6 jaar kan zich inschrijven vanaf 19:00 uur
De tent leeftijd 6 t/m 8 jaar kan zich inschrijven vanaf 19:30 uur
De huttenbouw leeftijd 8 t/m 10 jaar kan zich inschrijven vanaf 20:00uur
De huttenbouw leeftijd 10 t/m 12 jaar kan zich inschrijven vanaf 20:30uur
De crew kan zich inschrijven vanf 21:00 uur

Stap 1: vul het aantal deelnemers in per leeftijdscategorie

Ga woensdagavond 9 juni naar inschrijven.vakantiespelen.nl en je ziet onderstaand scherm.  Vul per leeftijdscategorie het aantal deelnemers in dat je wilt inschrijven in die groep. Je kunt maximaal 5 deelnemers inschrijven per leeftijdscategorie. Klik op  ’Volgende’  om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: gegevens betalende

Eenmaal aangekomen bij deze stap zijn de plekken gereserveerd en is er genoeg tijd om de gegevens zorgvuldig in te vullen. Vul de gegevens van de betalende in. Klik daarna op ‘Volgende’ om op de betaalpagina uit te komen.

Stap 3: bevestigen

Je komt nu op de bevestigingspagina, de gegevens zijn nu verstuurd en je bent  verzekerd  van deelname. Standaard wordt het e-mailadres van de eerste deelnemer ingevuld. Naar dit adres wordt de betaalbevestiging gestuurd. Daarnaast kun je een bedrag kiezen om te doneren aan de Vakantiespelen. Daaronder staat het totaal te betalen bedrag. Klik op ’Doorgaan naar Betalen’ om door te gaan naar iDeal.

Stap 4: betalen

Kies je bank en rond de betaling af met iDeal.

Stap 5: Overzicht gereserveerde plaatsen

Na het betalen komt u weer terug op de website. Hier ziet u nogmaals het aantal ingeschreven kinderen per groep. Klik op ‘volgende’ om door te gaan naar het invulformulier voor de kinderen.

Als de betaling mislukt is, nemen wij contact met u op om deze alsnog te voldoen. Zodra de betaling is voldaan ontvangt u een link waardoor u verder kan gaan bij stap 6.

Stap 6: gegevens U kan nu rustig de gegevens van alle deelnemers invullen. Per deelnemer krijgt u een pagina om de gegevens in te vullen. Bovenaan zie je welke deelnemers je al hebt ingeschreven.  In deze stap vul je de herkennaam in. De herkennaam heb je van tevoren  met je vrienden  afgesproken. Alle  kinderen  die  dezelfde  herkennaam hebben ingevuld, zullen we proberen in één groep te plaatsen.

Stap 7: klaar

Je hebt de inschrijving nu afgerond. Je ontvangt een bevestiging per e-mail na ongeveer 20 minuten. Is de betaling mislukt, dan nemen wij contact  met  je  op  om  de  betaling  alsnog  af  te  ronden. De inschrijving van de deelnemers is wel gelukt, maar wordt pas definitief na de betaling.