Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Bodegraven, maar ik ben in het najaar van 2020 naar het mooie Haarlem verhuisd.

Hoe oud ben je?
26 jaar.

Wat is jouw functie in de werkgroep?

Samen met Jelle en Thijs hebben wij de leiding over de hulpbrigade en zorgen wij dat alles op logistiek niveau goed verloopt. Uiteindelijk in de week zelf worden wij dan weer ondersteund door nog twee mensen die dan weer de leiding geven over de 15 jarige hulpbrigades, onze jongste vrijwilligersgroep.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?

Dit jaar is alweer mijn dertiende jaar als vrijwilliger en mijn derde jaar in de werkgroep. Als kind heb ik ook ieder jaar meegedaan!

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan de Vakantiespelen?

Voor mij zijn de opening en het eindvuur wel echte hoogtepunten. Alle enthousiaste kinderen die bij de opening staan te wachten tot ze het veld mogen bestormen, dat geeft echt kippenvel. Het eindvuur is natuurlijk een prachtige traditie die bij iedereen erg geliefd is. Maar ook aan de spellencircuits, verfgevechten, watergevechten en de dropping heb ik geweldige herinneringen.

Wat doe jij naast de Vakantiespelen?

In juli 2019 ben ik afgestudeerd van het Conservatorium van Amsterdam als docent muziek, daarna heb ik drie maanden met de trein door Europa gereisd. Sinds de zomer van 2020 werk ik in Haarlem als muziekdocent en geef ik les aan bijna alle leeftijden.

Wat voor sport doe je?

Ik wandel graag lange afstanden.

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Nog steeds vind ik het jammer dat sinds 1920 touwtrekken uit de lijst is geschrapt. Dan ga ik maar badminton kijken.