HULPBRIGADE

Niels Rupert

Wie ben je?
Ik ben Niels, 27 jaar. Ik woon al mijn hele leven in het mooie Bodegraven.

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Ik ga dit jaar de Hulpbrigade doen! De Hulpbrigade zorgt voor het rondbrengen van de Wicky, de spellencircuits, het verfgevecht en is ondersteunend aan andere commissies!

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
2023 wordt mijn 6e editie als Werkgroepslid en mijn 11de als vrijwilliger.

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
Al die kinderen natuurlijk!

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik sport graag in de sportschool en ik ben keeper van mijn hockeyteam bij HCRB.

Wat is je favoriete sprookje?
Ik vind Pinokkio het allerleukste.

“Als ik één dag in de sprookjeswereld zou leven, zou ik het liefst Pinokkio zijn. Het lijkt mij best gaaf dat ik mijn neus kan laten groeien.”


Melissa Franke

Wie ben je?
Ik ben Melissa, 20 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Bodegraven. Ik woon en studeer nu in het mooie Utrecht!

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Samen met Niels ben ik verantwoordelijk voor de Hulpbrigade. Wij sturen de Hulprbrigadiers aan en zorgen ervoor dat de spellencircuits, het verfgevecht en de dropping op rolletjes lopen. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat iedereen genoeg te drinken heeft door het uitdelen van Wicky’s en zijn we ondersteunend aan andere commissies. Ik heb me in 2021 bij de organisatie van de Vakantiespelen gevoegd omdat ik het erg leuk vind om evenementen te organiseren. Het leek me dan ook leuk om dit te combineren met de Vakantiespelen, aangezien ik hier al van jongs af aan aan mee doe!

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
Van mijn 4e tot mijn 14e heb ik als kind met veel plezier meegedaan aan de Vakantiespelen. Op mijn 15e en 16e ben ik zelf Hulpbrigadier geweest en daarna ben ik (na een jaartje Corona) de Werkgroep ingegaan! Dit is nu mijn 3e jaar als Werkgroepslid.

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
Het allerleukste vind ik dat we met heel Bodegraven, jong en oud, een hele week buiten in de zon zijn. Iedereen is vrolijk en gezellig, tijdens de Vakantiespelen leer je veel nieuwe mensen kennen en maak je nieuwe vriendschappen.

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik studeer Media & Cultuur aan de Universiteit van Utrecht en ik werk als administratief medewerker bij een juridisch opleidingenkantoor. Daarnaast probeer ik mijn CV en ervaring zo veel mogelijk uit te breiden met de organisatie van kleine en grote evenementen. Ik ga graag naar de sportschool maar ik zit net zo lief met vrienden op het terras in de zon!

Wat is je favoriete sprookje?
Mijn favoriete sprookje is denk ik Belle & het Beest, het lijkt me fantastisch om in een kasteel te wonen en rond te kunnen dansen in de grote bibliotheek.

“Als ik één dag in de sprookjeswereld zou leven, zou ik het liefst in de wereld van Aladdin leven. Daar is het altijd lekker warm.”