ANIMATIE

Geby van der Laan

Wie ben je?
Ik ben Geby en ik ben 27 jaar. Van origine kom ik uit Zwammerdam maar ik woon nu al een tijdje in Bodegraven samen met mijn vriend.

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Sinds eind 2019 ben ik gestart bij de Werkgroep binnen de Animatiecommissie. Ik heb voor deze commissie gekozen aangezien het juist iets heel anders is dan ik gewoonlijk doe en ik deze uitdaging aan wilde gaan.
Helaas moesten we door Corona 2 jaar wachten voordat we ons idee eindelijk konden neerzetten op het podium. Dit jaar hoop ik alle kinderen met een nog mooier resultaat te mogen betoveren.

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
Mijn eerste jaar bij de Vakantiespelen Bodegraven was in 2016 als vrijwilliger bij de Huttenbouw. Destijds ben ik overgehaald door vrienden om mee te komen helpen, waarna ik niet meer weg ben gegaan. 

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
Waar ik het meeste van geniet is het samen zijn met alle verschillende mensen. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen en vrijwilligers genieten van een week buiten gek doen met elkaar.

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Buiten de Vakantiespelen werk ik als IT-consultant binnen het MKB. Hierbij begeleid ik bedrijven bij het maken van digitaliseringsstappen.
Verder zit ik op kickboksen, rij ik graag motor en spreek ik het liefste zo vaak mogelijk af met mijn lieve vrienden en familie.

Wat is je favoriete sprookje?
Zelf ben ik al van jongs af aan gek geweest van Peter Pan. Het idee dat je zomaar op een nacht zou kunnen vliegen naar een geheime plek, waar je allemaal kattenkwaad kunt uithalen leek mij geweldig.

“Als ik één dag ik de sprookjeswereld zou leven, zou ik Ariël willen zijn. Dan zou ik de hele dag in de onderwaterwereld met allerlei unieke wezens kunnen praten.”


Ruben Kempen

Wie ben je?
Ik ben Ruben, 23 jaar en ik woon al m’n hele leven in Bodegraven.

Wat is jouw rol in de Werkgroep & waarom wilde je in de organisatie van de Vakantiespelen?
Dit jaar sta ik, na een jaar in de Hulpbrigadecommissie gezeten te hebben, voor de Animatie. Iets wat ik stiekem altijd al een beetje wilde maar nooit heb gedurfd.

Hoe lang doe je al mee aan de Vakantiespelen?
Ik doe dit jaar voor de 4e keer als vrijwilliger mee aan de Vakantiespelen, waarvan dit het 2e jaar is als Werkgoep. Als kind heb ik helaas nooit meegedaan.

Wat vind je het allerleukste aan de Vakantiespelen?
Het leukste aan de Vakantiespelen vind ik het enorme gevoel van samenwerking en gezelligheid, met elkaar iets groots neerzetten en daarmee honderden kinderen de week van hun leven geven.

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik ben fulltime werkzaam in mijn eigen hoveniersbedrijf, die ik samen met mijn vader heb. Ook voetbal ik bij Rohda ’76.

Wat is je favoriete sprookje?
Mijn favoriete sprookje is Peter Pan, omdat kunnen vliegen toch wel heel erg mooi is.

Als ik één dag in de sprookjeswereld zou leven, zou ik Peter Pan willen zijn. Kijk maar uit, Kapitein Haak!