Animatie

Esmée Hensen

Hoe oud ben?

21 jaar

Verliefd/verloofd/getrouwd/vrijgezel?

Verliefd!

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik hoop dit jaar af te studeren van de opleiding ‘Culturele en Maatschappelijke Vorming’

Hoe lang ben je al betrokken bij de Vakantiespelen?

Al best lang! Al vanaf mijn vierde heb ik mee gedaan als kind bij de vakantiespelen en toen dat niet meer kon ben ik vrijwilliger geworden.

Wat is je functie in de werkgroep en waarom?

De Vakantiespelen vind ik de leukste week van het jaar en dat maakt het ontzettend tof om te kunnen helpen deze super week te organiseren! Daarom heb ik er dit jaar heel veel zin in om samen met Sem en Joeri een tof programma neer te zetten voor de crew!

Hoe denk jij dat de Vakantiespelen er in de toekomst uit zal zien?

Eigenlijk hoop ik dat de Vakantiespelen in de toekomst net zo is als nu, maar dan nog toffer en op zo’n groot veld dat iedereen die wil mee kan doen. Het zou toch gaaf zijn dat in de toekomst, waarin ik verwacht dat er nog veel meer technologische snufjes zullen komen, kinderen bij de vakantiespelen nog écht met elkaar spelen. Niet virtueel! Al moet ik zeggen dat zelf timmerende hamers (ik kan niet zo goed timmeren) en vliegende hutten mij wel heel cool lijken.

Wat zou je graag in de toekomst nog eens willen doen?

Er is zoveel wat ik nog wil doen! Heel veel leren en veel landen zien. Het zou mij cool lijken als je van land naar land kan teleporteren, scheelt een hoop reistijd en zal ik zeker willen doen.