Algemeen coördinator

Jur de Jong

Waar kom je vandaan?:

Bodegraven

Hoe oud ben je?:

22 jaar

Wat is jouw functie in de werkgroep?:

Algemeen Coördinator

Hoe lang doe jij al mee met De Vakantiespelen?:

Ik doe mee sinds ik 4 jaar ben, dus al 18 jaar. Eerst als kind en later als vrijwilliger. Dit wordt nu mijn 6e jaar als werkgroepslid.

Wat zijn jouw leukste herinneringen van De Vakantiespelen?:

Ieder jaar weer het eindvuur!

Wat doe jij naast de vakantiespelen?

Ik ben in september begonnen met mijn master financiële wiskunde aan de TU Delft. Daarnaast vind ik het leuk om gitaar te spelen, te korfballen en gezellig wat te drinken met vrienden.

Wat voor sport doe je?

Ik zit op korfbal en verder ben ik af en toe in de sportschool.

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Wielrennen


Nicole Oostdam

Voorbeeld van afbeelding

Waar kom je vandaan?

Ik ben Nicole Oostdam en kom uit Bodegraven!

Hoe oud ben je?

Ik ben 23 jaar oud.

Wat is jouw functie in de werkgroep?

Algemeen Coördinator!

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?

Als kind heb ik meegedaan met de tent en de huttenbouw! Daarna een paar jaar vrijwilliger geweest in de tent en dit wordt mijn 3e jaar werkgroep.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan de Vakantiespelen?

De Vakantiespelen is elk jaar weer een groot feest voor iedereen, zowel de kinderen als de vrijwilligers en de werkgroep. Iets om het hele jaar naar uit te kijken. De sfeer die er hangt, de gezelligheid en het eindvuur zijn de uitschieters!

Wat doe jij naast de Vakantiespelen?

Ik werk als commercieel medewerker bij Buscaglione Espresso en heb het hier erg naar mijn zin. Verder waterpolo ik met een groep vriendinnen bij BZ&PC. Natuurlijk mogen lekker eten en drinken, uitgaan en andere leuke dingen doen met vrienden en familie niet ontbreken in het dagelijkse leven!

Wat voor sport doe je?

Ik waterpolo bij BZ&PC, 2x trainen en op zaterdag meestal een wedstrijd. Een leuke sport en tegelijkertijd heel gezellig met alle meiden. Verder vind ik het lekker om zelf nog te sporten bij de sportschool en ‘s winters natuurlijk een weekje te wintersporten!

Wat is jouw favoriete olympische sport?

Dat is een lastige! Ik vind de meeste sporten erg leuk om te doen en te kijken, maar de leukste Olympische sport vind ik toch wel turnen omdat ik dat vroeger altijd zelf gedaan heb!