Animatie
Werkgroep 2024

Animatie

Hoofdsponsoren:

Eva Penders
Even voorstellen

Eva Penders

Quote Als ik één ding zou mogen meenemen naar de ruimte dan kies ik: Een Nintendo switch om tijdens de lange reis spelletjes te spelen."

Wie ben je?
Ik ben Eva, ik ben 24 jaar en ik kom uit Bodegraven

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?
Sinds ik 4 ben doe ik mee met de vakantiespelen. Eerst natuurlijk als kind bij de tent en bij de huttenbouw, daarna als vrijwilliger. In 2019 ben ik in de werkgroep gekomen.

Wat is jouw rol in de werkgroep?
Dit jaar doe ik voor het eerst animatie. Samen met Amber ben ik dit jaar bezig met het bedenken van de verhaallijn, schrijven we de theaters, maken we het vakantiespelennummer en denken we mee met de dropping. In de week zelf zal me niet veel als mezelf zien ;).

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik ben duaal student in het Groene Hart Ziekenhuis en ik hoop in juli af te studeren als HBO-verpleegkundige. Verder geef ik turntrainingen bij DOS Bodegraven en als ik nog vrije tijd heb ga ik graag sporten, drink ik veel koffie bij TREF, spreek ik graag af met mijn vrienden en vind ik het leuk om spelletjes te spelen.

Amber Verhoef
Even voorstellen

Amber Verhoef

Quote Als ik één ding zou mogen meenemen naar de ruimte dan kies ik: Mijn camera. Ik hou ontzettend van fotografie en het zou echt geweldig zijn om in de ruimte foto's te maken.

Wie ben je?
Ik ben Amber, ben 24 jaar oud en ben een geboren en getogen bodegraver!

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?
Dit is mijn eerste jaar in de werkgroep. Ik ben hiervoor al een paar keer vrijwilliger geweest en deed vroeger als kind ook elk jaar mee.

Wat is jouw rol in de werkgroep?
Dit jaar ben ik gestart bij de Werkgroep binnen de Animatiecommissie. Ik was hiervoor al een paar jaar geleden al gevraagd, maar toen kwam het helaas niet uit. Toen ik dit jaar weer gevraagd werd, heb ik het gelijk aangenomen.

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Naast de vakantiespelen studeer ik kust en zee management. Hiermee wil ik uiteindelijk in het buitenland gaan werken.