Hulpbrigade
Werkgroep 2024

Hulpbrigade

Hoofdsponsoren:

Joeri de Ridder
Even voorstellen

Joeri de Ridder

Quote Als ik één ding zou mogen meenemen naar de ruimte dan kies ik: Mijn sleutelbos natuurlijk."

Wie ben je?
Ik ben Joeri, 28 jaar, geboren en getogen in Bodegraven.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?
Al sinds ik mij kan herinneren! In 2011 ben ik begonnen als vrijwilliger en sinds 2014 houd ik mij bezig met taken in en voor de Werkgroep.

Wat is jouw rol in de werkgroep?
Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de Hulpbrigade. Wij zorgen ervoor dat alle logistiek op rolletjes loopt; van het op- en afbouwen van het evenemententerrein tot het verzorgen van de spellen voor de kinderen. Daarbij krijgen wij natuurlijk hulp van de jongste groep vrijwilligers; de hulpbrigades – het aansturen en coachen van die groep is een super toffe uitdaging!

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsleider bij een verhuurbedrijf. Daarnaast ben ik gek op motorrijden. Als ik niet op pad ben, hang ik lekker thuis op de bank met mijn kat.

 

Ruben Kempen
Even voorstellen

Ruben Kempen

Quote Als ik één ding zou mogen meenemen naar de ruimte dan kies ik: Een fotootje van thuis."

Wie ben je?
Ik ben Ruben, 24 jaar.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?
Ik ga dit jaar voor de 5e keer meedoen met de Vakantiespelen. Ik heb als kind nooit meegedaan. N 2 jaar huttenbouwvrijwilliger te zijn geweest, wordt dit al mijn derde jaar in de werkgroep

Wat is jouw rol in de werkgroep?
Ik ben dit jaar weer lid van de Hulpbrigadecommissie. Dat deed ik 2 jaar geleden ook. Na een jaar mezelf verkleden als Tommy Tovenaar vond ik het wel welletjes, en ben ik weer bij  terug in de comfortzone bij de Hulpbrigade

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Ik ben werkzaam in mijn eigen hoveniersbedrijf, Hans Hovenier en Zoon. In dit geval ben ik de Zoon, mede-eigenaar samen met, je raad het al, m’n vader. Daarnaast voetbal ik nog wekelijks bij Rohda 76.

Melissa Franke
Even voorstellen

Melissa Franke

Quote Als ik één ding zou mogen meenemen naar de ruimte dan kies ik: Denk ik toch een camera, zodat ik alle mooie sterren en planeten die ik tegenkom vast kan leggen. Als ik dan weer terug op aarde ben kan ik dat aan iedereen laten zien!"

Wie ben je?
Hey! Ik ben Melissa, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik studeer Media en Cultuur aan de UU, maar ik probeer vooral zoveel mogelijk te werken in de evenementensector. Verder turn ik 2x per week bij een studententurnvereniging en houd ik heel erg van wandelen door de natuur.

Hoe lang doe je al mee met de Vakantiespelen?
Ik kon als klein meisje niet wachten om eindelijk mee te mogen doen aan de Vakantiespelen! Zodra ik oud genoeg was ben ik ingeschreven in de tent en daarna natuurlijk bij de huttenbouw. Toen ik daar te oud voor was ben ik vrijwilliger geworden bij de Hulpbrigade.

Wat is jouw rol in de werkgroep?
Bij de Hulpbrigade ben ik dan ook nooit meer weggegaan! Samen met Ruben en Joeri ben ik ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het logistieke deel van de leukste week van het jaar. Wij zorgen er voor dat alle activiteiten op tijd op de juiste plek opgebouwd en begeleid worden. Samen met de Coco’s sturen wij de hulpbrigadevrijwilligers aan en zorgen we ervoor dat alle kinderen die deelnemen aan de Vakantiespelen veilig kunnen spelen. Dit wordt alweer mijn 3e jaar bij de Hulpbrigadecommissie van de Werkgroep.

Wat doe je naast de Vakantiespelen?
Zoals ik al zei studeer ik Media en Cultuur aan de UU, daarnaast heb ik afgelopen jaar een beetje Italiaans geleerd en vooral heel erg veel tijd gestopt in werken en ervaring op doen bij verschillende evenementen in heel Nederland. Ik turn 2x in de week, probeer heel veel wandelingen te maken door de natuur en zit het liefst in een heerlijk (lente)zonnetje op het terras met vrienden.