Regeling bijstandsgerechtigden

Regeling bijstandsgerechtigden

Voorinschrijven

Hoofdsponsoren:

Jaarlijks organiseert de Stichting Sociaal Cultureel werk Bodegraven (SSCB De Zon) de Vakantiespelen: een ontzettend populair evenement in de laatste week van de zomervakantie! Wat natuurlijk heel leuk is, maar daar zit helaas ook een keerzijde aan. Het komt weleens voor dat wij kinderen helaas moeten teleurstellen omdat we ‘vol’ zitten.

De oorspronkelijke doelstelling van de Vakantiespelen is ‘kinderen waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om op vakantie te gaan, een leuke week te bezorgen’. Daarom proberen we bijvoorbeeld de kosten om mee te doen aan deze week zo laag mogelijk te houden dankzij donaties en sponsoren. Om nu te voorkomen dat juist deze kinderen buiten de boot vallen, hebben wij samen met het Sociaal Team en Ferm Werk een regeling opgezet voor kinderen waarvan de ouders een bijstandsuitkering ontvangen:

U kunt uw kinderen voorinschrijven en zo verzekeren van deelname aan de Vakantiespelen! Tevens betaalt u geen kosten voor inschrijving, dit wordt vergoed vanuit het Ondersteuningsfonds.

Deze speciale regeling is alleen bedoeld voor ouder(s)/verzorger(s) met een bijstandsuitkering. De SSCB weet niet wie er een uitkering ontvangt, daarom is deze brief verstuurd door Ferm Werk en voeren zij tevens de controle op de inschrijving uit. De SSCB krijgt in geen geval inzicht in uw gegevens anders dan de door u verstrekte gegevens bij het inschrijven van uw kind.

Wat moet u doen:

  1. Ga voor uiterlijk 1 juni aar vakantiespelen.nl/voorinschrijven.
  2. Vul dit formulier in voor ieder van uw eigen kinderen die u wilt inschrijven.
  3. Om er zeker van te zijn dat u onder de regeling valt, gebruikt u de ontvangen persoonlijk unieke code.
  4. U ontvangt direct een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Ruim voordat de Vakantiespelen begint ontvangt u tevens per e-mail de definitieve inschrijving met groepsnaam.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de werkgroep.

Schrijf je in