Inschrijven

Vrijwilligers

Inschrijven als vrijwilliger kan op https://inschrijven.vakantiespelen.nl

Je kunt je inschrijven voor:

 • Tent (vanaf 16 jaar): je begeleidt de hele week een groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar
 • Huttenbouw (vanaf 18 jaar): je begeleidt de hele week een groep kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar
 • Crew (vanaf 16 jaar): je begeleidt de hele week een groep tieners in de leeftijd van 12 t/m 14 jaar
 • Hulpbrigade (vanaf 15 jaar): je begeleidt spellen, deel je drinken uit en steek je de handen uit de mouwen voor verschillende andere taken
 • Verkeersregelaars (vanaf 18 jaar): tijdens het brengen en halen zorg je ervoor dat iedereen veilig kan oversteken. Maar ook tussendoor als de kinderen naar het zwembad of spellencircuit gaan zorg je voor een veilige situatie
 • Nachtwacht (vanaf 21 jaar): jij zorgt ervoor dat ‘s avonds en ‘s nachts alles goed verloopt en het terrein veilig is
 • Fotofilmteam (vanaf 16 jaar): je legt alles wat er gebeurd vast op foto en film. Foto’s publiceer je op Facebook en je maakt een film voor tijdens de reuniëavond voor vrijwilligers
 • Buschauffeur (vanaf 18 jaar): op donderdagavond en nacht breng en haal je groepen kinderen naar de dropping
 • Droppingpost (vanaf 18 jaar): verkleed als een thema figuur beleven de kinderen een fanatische avond dankzij jou
 • Snip & Snap (vanaf 16 jaar): je verzorgt de koffie en thee voor alle vrijwilligers en het ontbijt en lunch voor de werkgroep
 • Techniek (vanaf 16 jaar): licht, geluid, stroom, alles wat met techniek te maken heeft bouw je op en houd je draaiend tijdens het hele evenement

Kijk voor meer informatie op de vrijwilligerspagina.

Deelnemers / kinderen

Dit jaar werken we met een nieuw inschrijfsysteem, namelijk de ticketshop van Your Ticket Provider. Hieronder geven we een aantal aandachtspunten en een stap voor stap handleiding.

Inschrijven kan vanaf woensdag 18 mei 19:00 uur

Aandachtspunten

 • Schrijf alleen uw eigen kinderen in. U kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.
 • Wil je samen met vrienden in één groep? Doe dan het volgende: Spreek van tevoren met je vrienden een originele ’herkennaam’ af. Deze herkennaam vul je in bij je gegevens.
 • Als er meer dan 20 kinderen met dezelfde herkennaam zijn ingeschreven, worden ze mogelijk verdeeld over meerdere groepen.
 • Wij geven geen garantie op de indeling van de groepen. Het kan gebeuren dat er door omstandigheden een herindeling plaatsvindt.
 • Leg uw Rabo Scanner, e-dentifier, mobiele telefoon en dergelijke klaar. Uw tickets worden 3 minuten gereserveerd om te kunnen betalen.
 • Zorg ervoor dat u de gegevens van alle kinderen die u wilt inschrijven al klaar hebt liggen, zodat de inschrijving snel verloopt (naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer ouder, e-mail, etc.).
 • De inschrijfkosten zijn €25,- per kind.

Stap voor stap handleiding

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie
Stap 2: Gegevens betalende ouder
Stap 3: Gegevens kinderen

Stap 1: Aantal kinderen per leeftijdscategorie

Ga naar www.vakantiespelen.nl/inschrijven en kies het aantal kinderen dat u per leeftijdscategorie wilt inschrijven. U kunt maximaal 5 kinderen inschrijven per leeftijdscategorie.

Stap 2: Gegevens betalende ouder

Vul hier uw eigen e-mailadres in, hierop ontvangt u een belangrijke mail voor de volgende stappen. Kies de betaalmethode en bank. Als u klikt op ‘Verder naar betaling’ dan wordt u doorgelinkt naar de iDEAL pagina van uw bank. Vanaf nu zijn de tickets gereserveerd en heeft u 15 minuten om de betaling af te ronden. Zorg ervoor dat je snel deze gegevens invult op op ‘Verder naar betaling’ klikt. U ziet een foutmelding als de tickets niet meer beschikbaar zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie (ticket type).

Als de betaling succesvol is afgerond ziet u onderstaande bevestiging. U bent nu verzekerd van het aantal plekken dat u gekocht heeft, u heeft nu genoeg tijd om de gegevens van de kinderen zorgvuldig in te vullen.

Stap 3: Gegevens kinderen

U heeft onderstaande mail ontvangen. Klik op de blauwe button om naar de personaliseerpagina te gaan.

U ziet nu onderstaand scherm. We raden het aan om de link NIET te delen, hierdoor kunnen andere personen namelijk de ingevulde gegevens wijzigen.

Klik per ticket op ‘Ticket personaliseren’.

In het volgende scherm vult u alle gegevens in. Op het e-mailadres dat bovenaan het formulier is ingevuld ontvangt u de tickets. Daarna vult u de geboortedatum en andere gegevens in van het kind. Het veld ‘E-mailadres ouder/voogd’ onderaan het formulier ontvangt belangrijke informatie in aanloop naar en tijdens de Vakantiespelen.

Klik op ‘Bevestigen’ om op te slaan, als u meerdere kinderen heeft ingeschreven kunt u stap 3 herhalen tot alle kinderen zijn ingeschreven.