Eerste online Vakantiespelen ooit!

De organisatie van de Vakantiespelen organiseert dit jaar voor het allereerst de online Vakantiespelen. Tijdens de Vakantiespelenweek zullen er iedere dag online activiteiten voor alle leeftijden worden gehouden.

De activiteiten worden gecombineerd met het zelfgemaakte Vakantiespelen Doeboek, gerealiseerd met hoofdsponsor Jumbo Langerak. In het doeboek staan hele leuke raadsels, puzzels en opdrachten. Het doeboek is gratis op te halen bij de kassa van Jumbo Raadhuisplein. Haal hem snel, want op is op!

Elke dag van de Vakantiespelen (24 t/m 28 augustus) posten supersporters Bibi en Donna een filmpje op de Facebook- en Instagrampagina van de Vakantiespelen. Elke filmpje is gekoppeld aan een bladzijde in het doeboek:

• Maandag 24 augustus – Sportbingo

• Dinsdag 25 augustus – Knutselen

• Woensdag 26 augustus – Bakken

• Donderdag 27 augustus – Voorleesbingo

• Vrijdag 28 augustus – live Minidisco

Voor de oudere kinderen zullen er challenges gehouden worden. De organisatie vertelt nu nog niet precies wat de challenges worden, maar alvast bouwmaterialen verzamelen kan geen kwaad.

“Maandag om 10.00 trappen we af! Houd de komende dagen de Facebook en Instagram pagina in de gaten,” roepen Bibi en Donna enthousiast. De Vakantiespelen is nu ook te volgen op TikTok @vakantiespelenbodegraven.