Afsluiting Broekvelderbrug

De Broekvelderbrug en de weg aan weerszijden van de brug tussen de Noordzijde en de Zuidzijde zijn toe aan groot onderhoud. Van maandag 13 t/m vrijdag 24 augustus werken de provincie Zuid-Holland en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk daarom aan de brug en de weg. In die periode is geen autoverkeer mogelijk over de brug, de weg en het fietspad.

Omleiding
Van maandag 13 t/m vrijdag 24 augustus wordt autoverkeer omgeleid. Aan de Noordzijde wordt het verkeer omgeleid via de Burgemeester Kremerweg en aan de Zuidzijde via de Broekveldselaan en de N11. Voor fietsers loopt de omleiding via de brug in het centrum van Bodegraven (Brugstraat). Mogelijk is de brug voor fietsers al eerder dan 24 augustus te gebruiken.

Brug toegankelijk tijdens aanvang Vakantiespelen
Om de Vakantiespelen ondanks de werkzaamheden zo toegankelijk mogelijk te houden heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk besloten om de Broekvelderbrug voor fietsers en voetgangers alsnog open te stellen van maandag 20 t/m donderdag 23 augustus tussen 09:30 en 10:30 uur. U kunt dan de gewone route volgen om bijtijds bij de Vakantiespelen te zijn. Buiten de aanvangstijden en op vrijdag 24 augustus moeten fietsers en voetgangers wel de ingestelde omleiding via het centrum volgen. Echter zal op 24 augustus uiterlijk om 20:00 uur de brug weer worden opengesteld voor alle verkeer.

De omleidingen